Wij doen mee met Giving Tuesday

#GivingTuesdayNL is onderdeel van de wereldwijde GivingTuesday geefbeweging die is gebouwd door individuen, families, organisaties, bedrijven en gemeenschappen in landen over de hele wereld. Miljoenen mensen zijn samengekomen om de doelen waarin ze geloven en de gemeenschappen waarin ze leven te ondersteunen en te verdedigen.

Ook Dierenclub Nederland sluit zich bij dit initiatief aan en wij roepen onze donateurs en zij die dit willen worden ons te steunen.

Wij zijn op dit moment bezig met de ontwikkeling van lespakketten. Met deze lespakketten leren de kinderen (basisschool groep 3-8) hoe de diverse dieren van nature leven. Tevens worden zij uitgedaagd om op basis van het natuurlijk gedrag van dieren een oplossing voor het houden van deze dieren te vinden. Bijvoorbeeld hoe de huisvesting er uit moet zien. Hoeveel ruimte hebben de dieren nodig. Kan het dier alleen zijn of moet je er minstens twee hebben.

Doe je mee?

Stort jouw bijdrage op NL89 TRIO 0338 7814 12 ten name van Stichting Dierenclub Nederland.

Als je het onderstaand formulier invult kunnen we je op de hoogte brengen van de voortgang van ons project en overige ontwikkelingen bij Dierenclub Nederland. Tevens kun je je hiermee abonneren op onze nieuwsbrief.

Deel dit bericht!

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest