Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 

 Communiceren met dieren - 2 dagen
 
WAT — Niet 'fluisteren', geen dierenlichaamstaal nadoen maar jezelf werkelijk verstaanbaar maken aan je dier. Dat is mogelijk zodra je weet hoe dieren leren. Deze 2-daagse (trainingsdag 2 en 6) gaat over de wetenschappelijke methode van diertraining. Deze methode kent meerdere leerprincipes, de een is efficiënter dan de ander. We gaan uitgebreid in op de meest efficiënte en diervriendelijke manier van trainen. Je werkt samen met een dier van de cursuslocatie of indien mogelijk met je eigen huisdier. 

VOOR WIE? — Geschikt voor huisdiereigenaren en iedereen die met dieren omgaat. Als je meer wilt leren over hoe dieren leren en wilt ontdekken hoe je met positieve training heel gemakkelijk kunt communiceren met je dier. 

RESULTAAT— Met de basis van diertraining kun je zelfstandig aan de slag met het trainen van je dieren. De cursus wordt afgesloten met een Certificaat van Deelname. 
 
INHOUD — De totale cursus bestaat uit 2 dagen (ook los te volgen). In de cursus oefen je zowel theoretisch als praktisch met de leerprincipes die ten grondslag liggen aan de ontwikkeling van gedrag. 
 
LOCATIE  — De Kleine Aarde, Klaverblad 13 in Boxtel, Noord-Brabant, nabij de A2 tussen Den Bosch en Eindhoven, ook goed bereikbaar per trein. Voor 'carpooling' kunnen we deelnemers met elkaar in contact brengen.
 
 
DATA 2019
1) vrijdag 22 februari en zaterdag 16 maart — webshop
2) vrijdag 24 mei en zaterdag 15 juni — webshop
3) vrijdag 25 oktober en zaterdag 16 november — webshop

  
Afbeelding invoegen
 
AANMELDING — 2 manieren:
1) Direct boeken via de webshop
2) of via het contactformulier met vermelding van de gekozen data