Steun Dierenclub Nederland

Omdat wij je graag op de hoogte willen houden van ons werk, vragen wij jouw persoongegevens uit bij een automatische machtiging aan Stichting Dierenclub Nederland. Hiervoor houden wij ons natuurlijk aan alle eisen die de wet aan ons stelt. Lees ook onze privacyverklaring.

Stichting Dierenclub Nederland (incassant ID: ???) legt bij je aanmelding gegevens vast voor de donateursadministratie en om je te informeren over onze activiteiten, projecten en producten. Als je deze informatie niet wilt ontvangen kun je dat aan ons laten weten, via info@dierenclubnederland.nl. Je kunt je op elk gewenst moment uitschrijven.

Door dit formulier te versturen, geef je toestemming aan Stichting Dierenclub Nederland voor het sturen van doorlopende incasso-opdrachten naar jouw bank om je bijdrage van je rekening af te schrijven. Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank (vraag je bank naar de voorwaarden). Op je afschrift kun je de incasso van Stichting Dierenclub Nederland herkennen aan het kenmerk van de machtiging. Dit kenmerk zal je voor de eerste incasso worden toegestuurd.