Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 

 Themadag:  Start je eigen dierenclub!
 
WAT? — Na het volgen van de Cursus Dierendocent ben je in staat om educatieve dierenlessen samen te stellen en te geven. Daarmee heb je een belangrijke basis als dierendocent gelegd. Ga je daarna ook aan de slag met lesgeven, dan wil je dat jouw dierenlessen bekendheid krijgen in je eigen woonplaats of regio. Daarvoor ga je verschillende zaken organiseren. Misschien wil je zelfs je eigen club opzetten. Tijdens deze inspirerende werkdag ga je van start via je eigen ‘plan van aanpak’. Vanuit jouw beginsituatie bepaal je met welke deeltraject(en) jij aan de slag wilt gaan. Of het nu gaat om regelen van een geschikte leslocatie, opzetten van je administratie of uitvoeren van wervingsactiviteiten. Aan het eind van de dag ga je naar huis met je persoonlijke plan van aanpak (dat je thuis kunt onderhouden) en met veel inspiratie rijker.  
 
VOOR WIE? — Voor iedereen die dierenlessen wil gaan geven.

LOCATIE  — De Kleine Aarde, Klaverblad 13 in Boxtel, Noord-Brabant, nabij de A2 tussen Den Bosch en Eindhoven, ook goed bereikbaar per trein. Voor 'carpooling' kunnen we deelnemers met elkaar in contact brengen.
 
CURSUSPRIJS — We vragen een bijdrage in de kosten van € 45,- inclusief 21% BTW, koffie/thee en lunch, lesmateriaal en het Certificaat van deelname.

DATA 2019
1) vrijdag 15 maart - plaats reserveren
2) vrijdag 14 juni - plaats reserveren
3) vrijdag 15 november - plaats reserveren

  
Afbeelding invoegen