Afbeelding invoegen
 
Afbeelding invoegen
 

 Themadag: Diertraining in de praktijk
 
WAT — Niet 'fluisteren', geen dierenlichaamstaal nadoen maar jezelf werkelijk verstaanbaar maken aan je dier, echt communiceren met je dier! Dat is mogelijk zodra je weet hoe dieren leren. Op deze dag brengen we de wetenschappelijke methode van diertraining in de praktijk. Deze methode kent meerdere leerprincipes, de een is efficiënter dan de ander. We gaan uitgebreid in op de meest efficiënte en diervriendelijke manier van trainen. Je werkt samen met een dier van de cursuslocatie of indien mogelijk met je eigen huisdier. 

VOOR WIE? — Geschikt voor dierdocenten als vervolg op lesdag 2 van de Cursus Dierendocent. Maar ook voor huisdiereigenaren en ieder ander die met dieren omgaat. Als je meer wilt leren over hoe dieren leren en wilt ontdekken hoe je met positieve training heel gemakkelijk kunt communiceren met je dier. 

RESULTAAT — Na deze dag kun je zelfstandig aan de slag met het trainen van je dieren. De cursus wordt afgesloten met een Certificaat van Deelname. 

LOCATIE — De Kleine Aarde, Klaverblad 13 in Boxtel, Noord-Brabant, nabij de A2 tussen Den Bosch en Eindhoven, ook goed bereikbaar per trein. Voor 'carpooling' kunnen we deelnemers met elkaar in contact brengen.

CURSUSPRIJS — we vragen een bijdrage in de kosten van € 45,- inclusief 21% BTW, koffie/thee en lunch, lesmateriaal en het Certificaat van deelname.
 
DATA 2019
1) vrijdag 22 februari en zaterdag 16 maart — plaats reserveren
2) vrijdag 24 mei en zaterdag 15 juni — plaats reserveren
3) vrijdag 25 oktober en zaterdag 16 november — plaats reserveren

  
Afbeelding invoegen